ORIGINAL PIZZA COMPANY LEEUWARDEN

ORIGINAL PIZZA COMPANY LEEUWARDEN Thuis uit eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1191 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Original Pizza Company Leeuwarden. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 8:29 De app stond op afhalen ipv bezorgen. Kreeg keurig een telefoontje of dit juist was ivm het feit dat ik altijd laat bezorgen. Dus een dikke
20 mei 2022 om 23:26 I definitely recommend there chicken pizza’s. It was delicious!
20 apr 2022 om 19:13 goede bezorging en warm
6 apr 2022 om 19:44 Prima mijn broertje besteld hier ook altijd. Hij is gek op de pizza's van jullie.
14 mrt 2022 om 8:00 Goede pizza maar nog meer geweldig was de bezorgtijd, bijna 1 1/2 uur. Ik dacht eerst nog zouden ze de spullen allemaal nog moeten halen, maar voordat ik kon bellen om hem af te zeggen stond hij zeer vriendelijk voor mijn deur
19 feb 2022 om 20:31 Lekker gegeten. Alleen miste de salami op 1 van de pizza's
14 feb 2022 om 22:48 Smerige pizza! Veel te veel tomatensaus! Nog nooit zo'n smerige pizza gehad. Bezorger asociaal. Was gewoon aan het bellen, kon geen woord af. Eerste x maar nooit weer.
12 feb 2022 om 21:00 Snel en vriendelijke bezorging. Was lekker en goed op temperatuur, zeg maar nog gewoon heet, perfect
24 jan 2022 om 19:45 Spareribs waren te vast aan het bot ,het was niet mals . Aardappeltjes waren wat slap en flauw . Salade ed zag er goed uit , alles keurig verpakt .
22 jan 2022 om 19:57 110 minuten op eten gewacht! Bestel gyros krijg kipreepjes… nooit weer hier !!! Spareribs zijn taai… wat een teleurstellende ervaring
21 jan 2022 om 20:24 Helaas heb ik de verkeerde bestelling gekregen. Dit vond ik erg jammer.
18 jan 2022 om 10:08 De pizza zag bij open van doos niet lekker uit. Donkere kleur kaas leek wel 2 keer door de oven gehaald. De bodem veel te hard. Niet voor herhaling vatbaar